Засоби для відновлення і догляду виробів з дерева та шкіри:


Beeswax паста 120г

Натуральний продукт для догляду і зберігання виробів з натуральної і штучної шкіри, дерева, пластмаси (меблі, одяг, взуття, сумки, автосалони, паркет та ін.).

Бальзам виготовлений з натурального бджолиного воску, чистих рослинних олій та ефірних масел. Має чудовий водовідштовхуючий ефект і освіжаючий приємний аромат. Завдяки концентрованій консистенції дуже економний.

Після обробки бальзамом шкіра помітно помякшується, потертості та подряпини стають менш помітними, освіжається колір і надається блиск. За умови регулярного догляду можна попередити появу соляних розводів на взутті та шкіряному одязі. 

У випадку обробки бальзамом деревини,покращується зовнішній вигляд поверхонь, зникають подряпини, "оживає" колір і відтінок, попереджується пересихання та тріщини. Засіб безбарвний і його можна використовувати на виробах будь-якого кольору.

Спосіб використання: нанести на губку/ ганчірку, втирати в чисту поверхню, щоб засіб добре проник в пори. Втирати рівномірно, дуже тонким шаром. Зверніть увагу! Краще наносити декілька разів, втираючи малу кількість засобу щоб бальзам вбирався по-трохи, ніж відразу густо і багато. Чим сухіша шкіра, тим швидше вбирається.

Використання бальзаму Beeswax збільшує термін використання шкіри та дерева в двіччі. Працювати можна без ручкавичок, адже  засіб повністю на туральний, шкіра рук також скаже "Дякую"

Не рекомендується використовувати на виробах з тканини, нубуку, замші та інших ворсистих матеріалах.

Бальзам безпечний для здоровя, якість продукту зберігається протягом тривалого часу. 

Тел.0986175909, 0689170001 Viber

 

Ціна залежить від обєму тари. Можливі варіанти: 20мл-40грн, 100мл-120грн, 200мл-180грн, відерце 500мл-390грн

або 1000мл всього за 650грн!

40,00 грн.

  • Available
  • Ships within 1-3 days1

Beeswax бальзам 200мл

Практично те саме що Beeswax паста, тільки рідший, завдяки чому засіб легше наносити, швидше вбирається і зволожує. Пропонується в пластиковій банці обємом 200мл  з широким горлечком. На замовлення можна у відерці 1000мл, ціна 590грн

180,00 грн.

  • Available
  • Ships within 1-3 days1

ПоліЛак

Суперовий натуральний засіб для догляду і відновлення деревяних поверхонь. Чудово оживляє і надає глибини кольору, має легкий тонуючий ефект, приховує потертості і дрібні подряпини. Рекомендується для пористих поверхонь, з вираженою фактурою деревини. Засіб частково вбирається деревиною і після висихання не витирається протягом довгого часу. При не значних пошкодженнях може замінити лакування.  Підходить для меблів, підлоги, дверей та інших виробів з деревини. Також ПоліЛак гарно зарекомендував себе як засіб для догляду за виробами з шкіри коричневих відтінків: він чудово приховує дрібні потертості, подряпини, збагачує колір і живить шкіру. 

Спосіб використання: нанести на губку/ ганчірку, втирати в чисту поверхню, щоб засіб добре проник в пори, тріщинки. Наносити рівномірно, дуже тонким шаром. Зверніть увагу! Краще наносити декілька разів, втираючи малу кількість засобу щоб бальзам вбирався по-трохи, ніж відразу густо і багато.

Не рекомендується використовувати на виробах з тканини, нубуку, замші та інших ворсистих матеріалах.

Бальзам безпечний для здоровя, якість продукту зберігається протягом тривалого часу. З цим засобом варто працювати в рукавичках, бо барвник може важко змиватись з шкіри рук. Берегти від вогню

 

 20мл-40грн

100мл- 120грн

500мл-390грн

200мл-180грн

1000мл- 650грн (на замовлення)

 

 Тел.0986175909, 0689170001 Viber

 

120,00 грн.

  • Available
  • Ships within 1-3 days1