м. Львів, вул. Лісна 50а ( р-н Сихів / Зубра )

Щоб оглянути меблі попередньо телефонуйте: 068 917 00 01 ( Viber, Telegram )

073 40 40 284 - Леся

Спільнота у Viber 

 


Оновлення товару! Відео огляд з магазину на Лісній 20.07

До кінця липня великі знижки на всі меблі

 


Стильний кутовий диван від виробника Celina Home. Дуже елегантна і сучасна модель у високоякісній натуральній білій шкірі. Куток зручний, надійний та не вибагливий у користуванні, адже шкіра має захисне покриття, завдяки якому її легко очищувати від забруднень. Сидіння досить широкі, з високою пружною посадкою; мякі , в міру високі спинки, на яких приємно відпочивати. Диван припіднятий над підлогою на металевих ніжках, це не лише спрощує прибирання, але  і забезпечує гарну циркуляцію повітря та візуально робить кімнату більш просторою.

Розміри 240/220см

Диван нерозкладний, практично в ідеальному стані

Ціна 920євро

Впродовж тижня діє акція: отримайте журнальний стіл в подарунок до дивану! 


Стильний і функційний шкіряний кутовий диван з Німеччини. Регулюється висота всіх спинок, у двох сидіннях вмонтовано реклайнери, рухомі поручні+ зручний деревяний столик і ящик для речей в самому потрібному місці. Високоякісна натуральна шкіра покриває всю поверхню дивану разом з задньою спинкою. Дуже комфортний для відпочинку і знаходиться в чудовому стані стані. Розміри 360х150см. Виробник KOINOR, Німеччина

Ціна 950євро /Зі знижкою 870євро!


Ефектний шкіряний кутовий диван у яскраво-червоній шкірі. Дуже стильна і зручна італійська модель, стане яскравим акцентом в сучасному інтерєрі. Диван складається з трьох модулів,які молжна використовувати окремо, регулюється ширина двох сидінь, в комплекті 3 подушечки. Розміри 290х290см

Супер ціна-всього 850євро!  /Зі знижкою 750євро!


Кутовий диван в натуральній шкірі теракотового кольору. Диван дуже зручний: мякі і високі сидіння, в міру висока спинка, пухкі подушки, що знімаються. Диван нерозкладний, проте, достатньо просторий щоб зручно влягтися для відпочинку. Розміри 300/150см. Високоякісна натуральна шкіра покриває всю видиму поверхню дивану включно з задньою спинкою. 

 Приваблива ціна: всього 650євро, замість 700євро

Категрія Classic


ПЕРЕЇХАВ ДО ЖОВКВИ

Кутовий диван від італійського бренду Italsofa. Простора і зручна модель для домашнього відпочинку: широкі сидіння з високою посадкою, комфортні мякі спинки, пологі поручні-подушечки. Натуральна шкіра покриває всю поверхню кутка включно з задньою спинкою. Куток нерозкладний, проте, досить просторий щоб полежати як з одного , так і з другого боку. Гарний стан, без суттєвих слідів користування

Розміри 300/270см.

Акційна ціна 690євро  /Зі знижкою 600євро!

 


ПРЕРЕЇХАВ ДО ЖОВКВИ

Розкішний антикварний диван з кріслом у стилі Бароко. Ексклюзивне поєднання дивану Честерфілд з багатою різьбою. Обшивка з натуральної шкіри, пухові сидіння, густо вистьобані капітонами спинки і надзвичайно красива деревяна оправа. Ціна набору 1100євро  /Зі знижкою 1050євро!

 


Переїхав до Жовкви

Представляємо вам тримісний диван від престижного італійського бренду Alberto Nieri.

Елегантна модель у класичному стилі. Кожен елемент дивану обшитий високоякісною натуральною шкірою кольору антрацит. Дерев'яні елементи з різьбою додають особливого шарму та роблять його ще більш ексклюзивними.

Міцна посадка, знімні сидіння та високі спинки з валиками забезпечують зручність і підтримку під час сидіння. Розрахований на великі навантаження.

Що також важливо, ця модель в належному стані, ідеально збережена й чудово виглядає. Диван буде радувати вас протягом тривалого часу, додаючи стиль та клас вашому інтер'єру

І, нарешті, найпривабливіше - ціна: всього 470євро!

Приємний бонус: кешбек 50євро (на цю суму можна прибати товар впродавж 6 місяців з дня покупки)

Категорія classic


Пара тримісних шкіряних диванів Chesterfield у вишуканій натуральній шкірі кольору слонової кості. Висока спинка з каретною стяжкою, компактні округлі поручні з декором та зручні пружні сидіння: ця модель втілює в собі справжній кластичний шарм. Вам неодмінно сподобається їхній витончений дизайн.

Дивани міцні і знаходяться в чудовому стані. Тепер ваш будинок може стати ще затишнішим та елегантнішим!

Ціна кожного дивана - 650€  /Зі знижкою 600євро!


Вишуканий тримісний диван від італійського бренду Alberto Nieri, модель Pompeii! Обшивка з високоякісної темно-зеленої шкіри, ніжки й декор з натурального дерева, оригінальна висока спинка з вертикальною прошивкою.

Відмінний стан і досконала якість! Розміри 205/95см

Він представляє собою дорогу й якісну модель, яку можна придбати за дуже доступною ціною: всього 650 євро

 /Зі знижкою 600євро!

Не втрачайте шансу оновити ваш інтер'єр цим елегантним диваном!

категорія люкс 


ПРОДАНО

Стильний шкіряний гарнітур 2.5+1+пуф від італійського виробника Borzalino. Яскравий дизайн цих меблів не залишить байдужими ні вас, а ні ваших гостей) Елегантні класичні форми в поєднанні з натуральною шкірою кольору ультрамарин і вставками з чорого дерева створюють ефектний і стильний вигляд. Крім цього, меблі зручні і дуже приємні для відпочинку.  Розміри 205х85х100 і 115х85х100см

Ціна набору лише 750євро, в подарунок до меблів 2 великих пухових подушки


Вишуканий шкіряний диван від Alberto Nieri. Це елегантна об'ємна модель у неокласичному стилі, яка подарує неперевершений шарм у Ваш простір.

Обшивка з високоякісної натуральної шкіри ніжно-кремовго кольору. Пухкі знімні подушки на сидіннях, спинках і поручнях створюють відчуття неперевершеної мякості , наче на хмаринках.

Витончені широкі поручні у формі пелюстки тюльпана: особлива частина меблевої композиції, яка надає солідності та елегантності.

Розміри 220/105см, висота спинки 90см

Доступна ціна!

Диван коштує 620євро, 

 ціну знижено до 550євро!


Переїхав до Жовкви

Комплект шкіряних диванів 3+2+1 ві німецької фабрики Hukla. Вишукані і зручні меблі для відпочинку: висока мяка посадка, анатомічні спинки, що дарують підтримку для всієї спини, плечей та шиї, компактні поручні. Всю видиму поверхню диванів покриває високоякісна натуральна шкіра з сертифікатом якості LongLife. Дуже хороший стан, нерозкладні.

Ціна набору 1100євро  /Зі знижкою 990євро!

 


Елегантний шкіряний гарнітур 3+1+1. Вишукана класична модель у натуральній шкірі кольору карамелі

190х80х90

100х80х90

100х80х90см

Ціна набору 900євро  /Зі знижкою 840євро!

категорія clasic


Пишний зефірно-кремовий шкіряний гарнітур 3+2 від німецької фабрики Himolla. Дивани створені для комфортного відпочинку: вони  максимально обємні, мякі і комфортні. Широкі сидіння з високою посадкою, пухкі пологі поручні та мякесенькі спинки, на цих диванах затишно, як в обіймах матусі)

Всю видиму поверхню цих меблів покриває високоякісна італійська шкіра з сертифікатом якості Long Life. 

Розміри 240 і 190/110см

Ціна набору 980євро

До 25.06 можна придбати зі знижкою всього за 900євро!


Оновіть вашу вітальню з комфортом та стилем. Цей комплект приверне увагу гостей та надихне вас на спокій та відпочинок. Класичний і затишний дизайн, надзвичайно зручні мякі сидіння, обшивка з натуральної шкіри кольору карамелі. В тримісному дивані вмонтовано французьку розкладачку з матрацом.

Дивани мають міцну основу, високоякісний ППУ і пухкі настили для найбільшої м'якості.

Меблі у збереженому стані і не вибагливі в догляді

Розміри:

225х85х95, 175х85х95 ,120х85х95см

До кінця місяця акційна пропозиція: ви можете придбати цей комплект лише за 1000€, замість звичайних 1300€


ПРОДАНО

Комплект шкіряних мяких меблів 3+2+1 з Німеччини. Класичний дизайн, високоякісні матеріали і достойне виконання: все в німецьких традиціях). Дивани в міру мякі, в них не проваюєшся, з високою посадкою (легко сісти і встати) та височенними спинками, що забезпечують зручну опору для всієї спини, плечей та шиї. У кріслі вмонтовано механічний реклайнер.

Міцна деревяна конструкція і якісні ППУ, що підтримають Вас навіть у самі складні часи. Всю видиму поверхню меблів покриває добротна натуральна шкіра свіжого мятного кольору.

Дивани нерозкладні, в гарному стані

Меблі можна придбати як в комплекті, так і окремо:

Крісло Релакс 85/85см  200євро

Двомісний диван 150/85см 380євро

Тримісний диван 210/85см 480євро

В комплекті ще дешевше!

 


Ексклюзив! Стильний і функційний шкіряний гарнітур 3+2+1 з Німеччини. В двомісному дивані вмонтовано електро реклайнери в обидвох сидіннях, додатково регулюється нахил спинок і підголівників. В кріслі вмонтовано механічний реклайнер, нахил спинки і підголівника, обертальний механізм і регулюється висота посадки. Меблі з високою пружною посадкою і анатомічною формою спинок, що гарантує ідеально комфортний відпочинок і підтримку для всього тіла.

Міцні деревяні каркаси, сталеві ніжки, високоякісні мякі настили і дорога фурнітура. Всю видиму поверхню диванів покриває добротна товста зерниста шкіра кольору темний антрацит. 

Ціна набору 1480євро

До кінця місяця його можна придбати за 1300євро!


Комплект мяких меблів 3+2+1 з Німеччини.  Зручні і якісні меблі, що впишуться буквально в любий інтерєр. Всю поверхню диванів покриває натуральна шкіра кольору слонової кості. У двомісному дивані та у кріслі вмонтовано механічні реклайнери. Дуже комфортна широка мяка посадка, високі пухкі спинки з валиками, відмінний стан

Розміри і ціни:

тримісний диван 205х90х95 -470євро

двомісний реклайнер 165х90х95 -470євро

крісло реклайнер 110х90х95см  -250євро

 

При покупці всього набору ціна ще нижча: всього 1050євро!

Поспішайте придбати, ціни актуальні до кінця липня


ПРОДАНО

Комплект мяких меблів від німецького виробника Segmuller.  Лаконічний прямолінійний дизайн, надзвичайно зручні мякі сидіння, обшивка з натуральної шкіри кольору графіту.

Дивани мають міцну дерев'яну основу і високоякісний ППУ для надійної підтримки. Нерозкладні, але завдяки знімним подушкам та широким сидінням, цілком зручні для горизонтального відпочинку.

Меблі у відмінному стані, дуже міцні і не вибагливі в догляді

Розміри:

210х80х100 

195х80х100см

ціна набору 900€ /Зі знижкою 850євро!

Не пропустіть цю вигідну пропозицію для вашого дому!


Комплект з двох тримісних диванів у контрасних кольорах. Сучасний дизайн, широка не висока посадка, низькі спинки, регулюється нахил поручнів. Дивани повністю шкіряні, зручні посидіти і полежати. 

Ціна кожного 495євро (до 25.06 зі знижкою за 450євро)

В комплекті 990євро

до 25.06 зі знижкою лише 800євро!


Комплект стильних фірмових диванів 3+2 у натуральній шкірі. Дуже зручна і якісна модель: міцні деревяні каркаси, надійні мякі настили, що відмінно зберігають форму диванів, зручна, в міру мяка посадка і високі спинки, що забезпечують ідеальну підтримку для всього тіла. Завдяки мякеньким пологим поручням на диванах зручно відпочивати як сидячи, так і вгоризонтальному положенні. Розміри 210х90х95 і 165х90х95 см

Відмінний стан і доступна ціна: 890євро  /Зі знижкою 850євро!


Комплект тмяких меблів 3+1+1 у натуральній кремовій шкірі. Диван розкладний! Розміри 195х90х100

100х90х100см, спальна частина 180х135см

Ціна набору 1050євро  /Зі знижкою 980євро!

 


Шкіряний двомісний диван з кріслом. Ці меблі створені для зручного і затишного відпочинку: широкі зручні сидіння, високі мякі спинки і пухкі поручні подушечки. Всю поверхню меблів покриває натуральна шкіра пшенично-бежевого кольору. Виготовлено в Італії, фабрика Italsofa

Розміри 

175х90х100 

125х90х100 см

Ціна набору 850євро  /Зі знижкою 690євро!


Тримісний диван з у натуральній шкірі. Дуже комортна і мяка модель для зручного відпочинку: глибокі сидіння, високі спинки з регулюванням нахилу підголівника, пологі поручні, в яких також можна регулювати нахил. Високоякісна натуральна шкіра кольору слонової кості  покриває всю видиму поверхню моделі. Міцний каркас, високоякісні мякі настили, що відмінно тримають форму і забезпечують чудову підтримку для тіла. Диван нерозкладний, проте, досить зручний і просторий щоб полежати. Розміри 210х90х95см. Ціна 560євро, до наступного оновлення ціну знижено до 480євро


Фірмовий шкіряний диван від норвезького бренду Stressless. Міцна деревяна основа, анатомічні сидіння, в кожному з них релакс система для зручного відпочинку. Всю мяку поверхню дивану покриває високоякісна натуральна шкіра кольору карамелі

Розміри 210/103в/80 см

Ціна дивану 520євро  /Зі знижкою 540євро!


Ексклюзивний двомісний диван з Німеччини. Класична модель з високими анатомічними спинками і комфортними пружними сидіннями. Високоякісна натуральна шкіра покриває всю видиму поверхню моделі разом з задньою спинкою. Чудовий крій і пошиття,міцний деревяний каркас, добротні мякі настили гарантують ідеальну форму і зручний відпочинок на багато років користування. Цей лавсіт- гарантія якості і довговічності, ідеальне капіталовкладення у Вашу оселю.

Розміри 156х90см

Ідеальний стан . Ціна 370євро  /Зі знижкою 340євро!

категорія clasic-люкс


Шкіряний двомісний диван з Німеччини. Зручна, якісна і дуже надійна модель:

-міцний дерев'яний каркас

-високоякісні мякі настили

-товста натуральна шкіра з сертифікатом якості LongLife покриває всю поверхню дивану разом з задньою спинкою

Лаконічний дизайн: таку модель легко "вписати" в інтерєр практично любого приміщення

Чудовий стан

Ціна 380€

Зараз його можна придбати по зниженій ціні всього за 340€!


ПЕРЕЇХАВ ДО ЖОВКВИ

Великий 3-4-місний диван від німецького виробника Mömax PREMIUM LIVING. Стильна і зручна модель у натуральній шкірі кольору слонової кості. Прямолінійний дизайн, зручні просторі сидіння, широкі поручні, які можна використовувати як столик. Диван нерозкладний, в гарному стані.

Розміри 238/90см

Ціна 590€  /Зі знижкою 550євро!

категорія clasic


Стильний тримісний диван від італійського бренду NATUZZI.

Дуже зручна модель: м'які сидіння, розлогі поручні і оптимальної висоти спинка забезпечують справді якісний відпочинок.

Завдяки його ефектному дизайну ви зможете створити неповторну атмосферу в вашому домі.

Диван виготовлений міцних і довговічних матеріалів: надійний деревяний каркас, добротні м'які настили забезпечують чудову форму. Обшивка з натуральної шкіри теракотового кольору покриває всю видиму поверхню дивану, надаючи йому розкішного вигляду.

Ви можете бути впевнені, що цей диван прослужить вам багато років, зберігаючи гарний вигляд.

Розміри 220/95см, нерозкладний, в хорошому стані

Ціна 450євро  /Зі знижкою 400євро!

Не зволікайте! Відчуйте справжню розкіш гарного відпочинку на дивані від NATUZZI!

категорія clasic


Переїхав до Жовкви

Елегантний тримісний диван з у натуральній шкірі. Дуже комортна і мяка модель для зручного відпочинку. Натуральна шкіра кольору слонової кості покриває всю видиму поверхню моделі. Міцний деревяний каркас, надійні пружинні блоки у сидіннях, високоякісні мякі настили, що відмінно тримають форму і забезпечують чудову підтримку для тіла. Диван нерозкладний, проте, досить зручний і просторий щоб полежати. 

Ціна дивану 450євро,

 /Зі знижкою 400євро!

Категорія classic 


Шкіряний тримісний диван з Німеччини з спальним місцем. Комфортна модель у дуже міцній натуральній шкірі темно коричневого кольору.

Розкладний механізм - французька розкладачка, дозволить вам швидко трансформувати ваш диван у зручне ліжко для гостей. Матрац йде в комплекті!

Широке та комфортне сидіння, пухкі спинки та пологі мякі поручні.На цьому дивані зручно не лише посидіти, але і полежати не розкладуючи.  Не вибагливий у догляді, що робить його ідеальним вибором для сімей з дітьми та домашніми улюбленцями. Розміри 210х90х100см, ширина матрацу 135см

Диван міцний і надійний, мякі настили чудово тримають форму, шкіра гарно збережена без розривів чи пошкоджень. Розкладний механізм справний, матрац в подарунок.

Ціна 680євро /Зі знижкою 620євро!

Категорія classic


Стильний шкіряний диван з електро реклайнерами у обидвох сидіннях. Розміри 225х80х110см. Ціна 720євро

До ВІеликодня цю модель можна придбати зі знижкою всього за 680євро  /Зі знижкою 640євро!

Категорія classic 


Ексклюзив! Шкіряний тримісний диван для кінозалу. Електро і механічні реклайнери у двох сидіннях,регулюється нахил підголівників, вмонтований столик з підстаканниками. Високоякісна натуральна шкіра кольору слонової кості покриває всю видиму поверхню дивану.

Модель дуже зручна! Форма сидінь спроектована з урахуванням особливостей фігури людини: ідеальний розподіл ваги, підтримка ніг, спини, шиї та голови.

Дуже хороший стан: м'яка і міцна шкіра, надійні механізми, мякі настили чудово тримають форму. Без суттєвих слідів користування.

Ціна 720євро /Зі знижкою 650євро!

В наявності декілька моделей з реклайнерами у різних кольорах

категорія Classic

 


Нові фірмові матраци з Німеччини по дуууже доступнці ціні! Мякенькі трикотажні знімні чохли з антибактеріальним покриттям, в середині -настили високоякісних пінополіуританів різної жорсткості для ідеальної підтримки та зручності. У матрацах висотою 22 і 28см- крісм мяких настилів є пружинні блоки. І це все запаковане у герметичні вакуумні упаковки, завдяки чому матраци скручені в рол і займають мінімум місця. Після розпакування матрац набирає форму і стає готовим до використання. Ціни і розміри вказано на зображенні


Що таке цінові категорії? Ви вже мабуть помітили позначки в описі диванів преміум-люкс-класік-економ категорії? Це умовні позначки категорій, в які враховано якість і стан меблів. 

-До категорії Преміум та Люкс відносяться фірмові якісні меблі в дуже хорошому стані, з мінімальною кількістю заувавжень чи взагалі без них. Це можуть бути стокові, вживані меблі, ексклюзивні моделі і т.п. 

-Clasic категорія це золота серединка) Це самі популярні моделі, де чудово балансується ціна і якість. 

-До категрії Економ відносимо меблі уцінені, з видимими слідами використання, по дуже доступній ціні



#шкірянідивани #ретромебель #сучаснідиванибу #меблізєвропи #меблікомфорт #кутовийдиван #реклайнер #вінтаж #оновленнямеблів #магазин_б.у_меблів #шкірянекрісло #дубоваоправа #шкірянімеблібу #двоміснийдиван #тримісний диван #розкладнийкутовийдиван #розкладнийдиван #диванліжко #дивантрансформер #диванрелакс #мякімеблільвів #мягкаямебельльвов #кожанаямебельбу #диванбу #мебельизгермании #диванвофис #диванвкабинет #диванвгостинную #диванедорого #диванвзал #диванувітальню #диванадачу #офіснімеблі #якіснімеблібу #фірмовийдиванбу #брендовімеблібу #natuzzi #nieri #ikea #longlife #caliaitalia #меблібузіталії #меблібузнімеччини #комфортнімеблі #знижки #акція

#розпродаж #hukla #himolla #italsofa #розпродаж #знижки